Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Ingatlanközvetítői munka

Budapest I. kerület 1016 Budapest, Gellérthegy u. 17.
10 éve, 12 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-704757
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Ingatlanos munka
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
A Duna House országosan elismert, piacvezető, ingatlanértékesítéssel foglalkozó cég. Cégcsoportunk rendkívül innovatív, folyamatos fejlesztéseket folytat, mind vállalati, mind alkalmazotti oldalról. Cégünk olyan kiemelt ingatlanértékesítőt keres központi irodánkba, aki megfelelően tudja képviselni cégünk vállalati kultúráját és ügyfeleink számára magas színvonalon tudja közvetíteni azt.
Legyen velünk Ön is sikeres!
Az ingatlanértékesítés sokszínű feladattal bíró, biztos és stabil megélhetést nyújtó hivatás. A Duna House-nál egy biztos hátterű, kiváló csapat tagjaként alapozhatja meg jövőjét és anyagi biztonságát függetlenül attól, hogy korábban milyen tapasztalatai voltak, milyen területeken dolgozott.
 
Miért érdemes ingatlanközvetítéssel foglalkoznia?
Jövedelme csak Öntől, illetve teljesítményén múlik. Szakértővé válhat az ingatlanértékesítés területén és mi a szakmai hátteret biztosítjuk. A jól teljesítők biztos karriert építhetnek, amely egyszerre jelent szakmai és pénzügyi elismertséget.
 
Mi az ingatlanközvetítő feladata?
Megtalálni a megfelelő ingatlant az ügyfelek részére. Segíteni, eladni vagy bérbe adni az ingatlanokat. Az eladó és a vevő igényeinek összehangolása úgy, hogy mindketten boldogan és elégedetten távozzanak.
 
Mely készségeit kell értékesítőként alkalmaznia?
Legyen dinamikus, határozott személyiség!
Legyen nagy munkabírása, kitartása, szorgalma!
Legyen kiváló kommunikációs képessége!
Legyen sikerorientált, teljesítmény-centrikus!
 
Sikerét mivel biztosítja a Duna House?
Kezdő értékesítőink számára alaptanfolyamot biztosítunk, mely keretében a résztvevők elsajátíthatják a sikeres értékesítéshez szükséges elméleti - és gyakorlati ismereteket. Rendszerünk aktív értékesítői számára folyamatos belső képzéseket kínálunk, mellyel a már megszerzett ismereteiket, készségeiket továbbfejlesztjük, elmélyítjük, hatékonyságukat tovább növeljük. Szakmai támogatásunkat mentori rendszerrel valósítjuk meg.
 
Ugye sok érv szól mellettünk?
Ha bízik saját képességeiben és szeretne közénk tartozni, kérjük küldje el fényképpel ellátott önéletrajzát a kozpontiiroda-hr@dh.hu címre.
 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Duna House
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Budapest I. kerület

1016 Budapest, Gellérthegy u. 17.


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Duna House
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Budapest I. kerület

1016 Budapest, Gellérthegy u. 17.